KOPALNI AVTOBUS

KOPALNI AVTOBUS NA SLOVENSKO OBALO 2020

 

 

4. julij, 11. julij, 25.  julij, 8. avgust, 22. avgust, 29. avgust

 

ODHOD: ob 5.30 z avtobusne postaje Murska Sobota

                ob 5.45 iz avtocestnega postajališča Grabonoš

 

Ob cca. 10.00 prihod na OBALO in razvoz potnikov po obalnih mestih (Izola, Piran, Portorož). ODHOD proti domu ob cca. 19.00.

 

Cena na osebo: 26 €

(Potovanje se bo izvedlo pri minimalnem številu potnikov: 35)

 

Cena zajema: avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota - Slovenska obala in nazaj n nazaj, cestnine, parkirnino, spremljavo s strani agencije, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo in ddv.
Popusti: brezplačno za otroke do 4. leta starosti.
Opomba: odhodi bodo ob vsakem vremenu.

Priporočamo doplačilo rizika odpovedi, ki velja v primeru nezgode, uradnih pozivov in elementarnih nesreč. Program velja kot končno obvestilo! SPLOŠNI POGOJI TA KLAS SO SESTAVNI DEL PONUDBE in jih dobite na prodajnem mestu ali na spletni strani www.apms.si

 

Potniki so se pred pričetkom prevoza dolžni seznaniti s vsakokrat veljavnimi  Higienskimi priporočili za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 za izvajanje prevoza potnikov, ki veljajo na področju občasnih prevozov potnikov in jih objavlja Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ). Potniki se s prijavo na to ponudbo in s tozadevnim vplačilom strinjajo, da bodo predhodno navedena priporočila NIJZ upoštevali ves čas potovanja in se po njih ravnali.  S prijavo zavestno soglašajo, da bodo v prostovoljnih tesnih stikih, kar pomeni povečano tveganje za prenos okužbe. Potniki se tudi s tem seznanjajo, da bo v primeru, če bo v skupini kdo okužen, posledično lahko okuženih več oseb v skupini in da je nadalje možen prenos okužbe tudi naprej. Gre za izključno potnikovo osebno odločitev, kot posameznika in s tem ko bo uporabljal občasni prevoz kot posameznik tudi prevzema odgovornost za tveganje za prenos bolezni.