GARDALAND - 18. 7. 2020

GARDALAND

Sprostitev za dušo in telo in za vse, ki si želijo zabave!

 

ODHOD: sobota, 18. 7. 2020 ob 4.00 avtobusna postaja M. Sobota

                                                                           ob 4.15 Petrol Grabonoš

 

Potovanje

Obeta se celodnevna zabava v zabaviščnem parku Gardaland. V njem je več kot 40 različnih atrakcij in različna tematska mesta. Popeljali se boste lahko skozi otroški domišljijski otok, do vasice ameriškega divjega zahoda in že boste v arabskem svetu, od tu pa vas bo pot vodila na gusarsko ladjo in v zgodbo o egipčanskih mumijah. Navdušile vas bodo predstave akrobatov v »modrem cirkusu«, lutke pa bodo zanimive za najmlajše obiskovalce. Seveda pa ne pozabite na adrenalinski prosti pad, vlak smrti, vožnjo po brzicah reke Kolorado, otok dinozavrov, vodno atrakcijo - spust po brzicah »Beg iz Atlantide« in za številne obiskovalce še vrhunec zabave - Blue Tornado. Več kot dovolj razlogov za obisk parka!

Za okrepčilo je poskrbljeno v okrepčevalnicah in večjih restavracijah; na voljo je tudi prava italijanska pica iz krušne peči, v samopostrežni Aladinovi restavraciji pa boste lahko po lastni želji izbrali med različnimi italijanskimi specialitetami. Okrepčilo je v lastni režiji udeležencev. Ob določeni uri se boste poslovili od zabaviščnega parka. Sledi vožnja proti domu s krajšimi postanki. Prihod domov v jutranjih urah naslednjega dne (do 6.00).

 

Cena na osebo: 71

(Potovanje se bo izvedlo pri minimalnem številu potnikov: 35)

  

Cena zajema: avtobusni prevoz, cestnine, parkirnino, vstopnino v zabaviščni park Gardaland, spremljavo s strani TA Klas, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo in DDV. 

 

Popusti: otroci do višine 1 m plačajo 40 €.