OBVOZ ZARADI POPOLNE ZAPORE LENART - GORNJA RADGONA

POTNIKE OBVEŠČAMO, DA SE OD 1. APRILA 2022 ZARADI GRADBENIH DEL IN  POPOLNE ZAPORE DRŽAVNE CESTE LENART V SL. GORICAH – GORNJA RADGONA  JAVNI LINIJSKI PREVOZ POTNIKOV IZVAJA PO OBVOZU LENART – AVTOCESTA – RADENCI. Na AP Radenci bo omogočen prestop potnikov za zagotavljanje prevoza na relaciji Radenci-Šratovci-Mele-Gornja Radgona-Mele-Šratovci -Radenci.


VOZNI REDI, KI SE OBIČAJNO IZVAJAJO PREKO GORNJE RADGONE V SMERI MARIBORA, LJUBLJANE, PIRANA ALI SE IZVAJAJO IZ SMERI PIRANA, LJUBLJANE ALI MARIBORA SE IZVAJAJO NA PRESTOP V RADENCIH IN SO V PRIPONKAH:

- VOZNI REDI NA PRESTOP ZA POTNIKE, KI VSTOPAJO V G. RADGONI, MELEH, ŠTRATOVCIH ZA SMERI MURSKA SOBOTA, LENART, MARIBOR, LJUBLJANA, PIRAN

- VOZNI REDI NA PRESTOP ZA POTNIKE, KI POTUJEJO V G. RADGONO, MELE, ŠRATOVCE IN PRIHAJAJO IZ SMERI MURSKA SOBOTA, LENART, MARIBOR, LJUBLJANA, PIRAN.


Vstopanje in izstopanje potnikov žal ne bo mogoče na sledečih avtobusnih postajališčih: Podgrad, Lomanoše, Plitvički Vrh, Sp. Ščavnica, Ihova, Trstenik, Benedikt, Ženjak in Sp. Žerjavci.

Vstop in izstop potnikov bo mogoč na AP Gornja Radgona ali AP Lenart v Sl. G. po objavljenih voznih redih .

Informacije o spremenjenih voznih redih na:

-  avtobusnih postajališčih

-   WWW.APMS.SI

-   Tel. št.: 080 13 44 (od 8.00 do 15. ure)

Za razumevanje se zahvaljujemo.