TEDEN MOBILNOSTI - UTRINKI

TEDEN MOBILNOSTI - UTRINKI

Podjetje AVTOBUSNI PROMET Murska Sobota d.d. je v letu 2013 pripravilo nove aktivnosti v sklopu tedna mobilnosti. 
 
V torek, 17.09.2013, smo popeljali bodoče študente prvih letnikov  (BRUCE) na brezplačno ekskurzijo v Ljubljano. Udeležencem smo predstavili postopek pridobitve subvencinorane dijaške vozovnice, mestni promet v Ljubjlani in sistem BICIK(LJ). Za sodelovanje in nazorno predstavitev se zahvaljujemo podjetjema LPP d.o.o. in EUROPLAKAT d.o.o. ter KLUBU PREKMURSKIH ŠTUDENTOV. Nekaj utrinkov iz ekskurzije se nahaja v pripetih fotografijah.
 
V četrtek, 19.09.2013, je bila na avtobusni postaji v Murski Soboti na ogled  razstava osnovnošolskih otrok z naslovom Z avtobusom do čistejšega zraka. Utrinki iz razstave se nahajajo v pripetih fotografijah.


 
V tednu mobilnosti smo na spletni strani www.apms.si odprli anketo z naslovom JAVNI PREVOZ PO MERI. V sklopu ankete zbiramo informacije o potovalnih navadah prebivalcev in tudi mnenja, pobude, ki se nanašajo na javni linijski prevoz potnikov. Vabimo vas, da anketo izpolnite in na ta način prispevate k usklajevanju javnega linijskega prevoza potnikov potrebam prebivalstva v skladu z razpoložljivimi možnostmi.