PREDBOŽIČNI ZAGREB - 7. 12. 2019

PREDBOŽIČNI ZAGREB

in potep po Varaždinu

  

ODHOD: sobota, 7. 12. 2019

  • ob 8.30 avtobusna postaja Murska Sobota
  • ob 9.00 avtobusna postaja Lendava

  

Potovanje

Vožnja preko mejnega prehoda Petišovci, do starega baročnega mesta Varaždin, z lego na desnem bregu reke Drave. Nekoč je bil Varaždin glavno mesto Hrvaške. Danes je to mirno mesto s čudovitimi palačami, cerkvami in samostani. Po prijetnem sprehodu po ulicah – mimo največjih znamenitosti, bomo nadaljevali v božično obarvan Zagreb. Ogledali si bomo nekaj

najpomembnejših znamenitosti mesta v Gornjem in Dolnjem gradu, zapeljali se bomo z vzpenjačo in čarobno okrašeni trg Bana Jelačiča nas bo očaral. Ustavimo se lahko tudi  v muzeju končanih razmerij (Muzej prekinutih veza - doplačilo), ki je kot tak resnično unikaten in poseben v svetovnem merilu. Po ogledu se bomo pustili zapeljati čarobnim trenutkom adventnega časa, ki ga nudi prestolnica Zagreb. Na bližnjih stojnicah si bomo lahko privoščili božične dobrote, se pogreli ob kuhanem vinu ali čaju. Odhod iz Zagreba predvidevamo ob 19.30.

Cena na osebo: 31 €

 (Potovanje se bo izvedlo pri minimalnem številu potnikov: 35)

 

Cena zajema: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, vožnjo z vzpenjačo, lokalno vodenje po mestu Zagreb in Varaždin, vodenje, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo izleta in DDV.

Popust za otroke v spremstvu staršev oz. odrasle osebe: do 14. leta se cena zniža za 5 €.

 

Doplačilo na željo stranke: Muzej prekinutih veza cca. 3 €.