PREDBOŽIČNI TRST - 7. 12. 2019

PREDBOŽIČNI TRST

(nakupovanje v trgovskem centru Outlet Village, Palmanova)

 

ODHOD: sobota, 7. 12. 2019

  • ob 6.00 z avtobusne postaje Murska Sobota
  • ob 6.15 s Petrola, Grabonoš
  • ob 6.40 McDonalds (avtocesta Na Polju, pri Mariboru)

 

Potovanje

Vožnja v smeri Maribora, Celja, Ljubljane in Postojne, do mejnega prehoda Vrtojba, in naprej po Italiji do Palmanove.Vtrgovskem centru Outlet Villagese bo nakupovanje pričelo. V več kot 90. različnih trgovinah/butikih bomo sigurno našli kaj zase. V trgovskem centru se ponujajo priznane evropske znamke, med nakupovanjem pa lahko zaidemo v kakšno od restavracij in se okrepčamo. Uživali bomo v nakupovanju dizajnerskih oblačil (elegantnih, športnih), modnih dodatkov, obutve, torbic, kozmetike …

Naslednji postanek bo pri dvorcu Miramare (iz 19. stol.). Avstrijski nadvojvoda Maksimilijan je dal zgraditi dvorec za svojo ženo Šarloto Belgijsko. Grad obdaja čudoviti park z redkimi eksotičnimi rastlinami, prekrasnimi kipi, drevoredi … Stoji tik ob morju in iz daljave ga lahko občudujemo kot iz filma. V gradu si bomo lahko ogledali muzejsko zbirko (doplačilo). Zapeljali se bomo v središče mesta Trst. Mesto ima bogato zgodovino, očarljive mestne ulice, trge, mestno hišo, palačo stare Borze, gledališče Verdi, Canal Grande, osrednji trg Piazza dell Italia z vladno in občinsko palačo … Po ogledu se bomo prepustili prazničnemu vzdušju v centru mesta in se podali med stojnice, polne dobrot. Odhod iz Trsta predvidevamo ob 19.30.

 

Cena na osebo: 41 €

(Potovanje se bo izvedlo pri minimalnem številu potnikov: 35)

 

Cena zajema: avtobusni prevoz, cestnino, parkirnino, zunanje oglede po programu, vodenje, osnovno nezgodno  zavarovanje potnikov, organizacijo in DDV.

 

Popust za otroke v spremstvu staršev oz. odrasle osebe: do 14. leta se cena zniža za 5 €.

 

Doplačilo na željo stranke: dvorec Miramare cca. 8 eur.