DOLINA NERETVE - 19. 10. 2019

DOLINA NERETVE

(obiranje Mandarin)

 

ODHOD: sobota, 19. 10. 2019

ob 5.00, avtobusna postaja M. Sobota

ob 5.30, avtobusna postaja Lendava

                                               

Potovanje:

1. dan: Vožnja v smeri mejnega prehoda Petišovci in nadaljevanje poti po Hrvaški. Zapeljali se bomo v smeri Makarske. Ustavili se bomo v turističnem mestu, se sprehodili ob obali, imeli prosto za uživanje na plaži. Sledi vožnja v smeri Ploč, v okolici namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku sledi vožnja v dolino Neretve. Ustavili se bomo v kraju Metković, kjer bo sprejem prijaznih domačinov na plantažah mandarin. Ogreli nas bodo s pijačo dobrodošlico in nabiranje mandarin se bo lahko pričelo. Naberete lahko 3 kg. Če želite domov odnesti večjo količino, se lahko na plantaži kupi več mandarin. Vožnja s »trupicami« bo tudi zanimiva - gre za tradicionalne ladjice, ki nas bodo popeljale po jezeru Kuti do restavracije, kjer nas bo pričakala odlična hrana. Ob kosilu je vključena tudi pijača. Po nepozabnem dnevu sledi še vožnja mimo Splita in Zagreba proti izhodiščnemu kraju.   

 

Cena na osebo: 156

(Potovanje se bo izvedlo pri minimalnem številu potnikov: 35)

 

 

Cena zajema: prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine, parkirnine, 1 x polpenzion v hotelu v dvoposteljni sobi, zunanje oglede po programu, Metkovići (pijača dobrodošlica, nabiranje mandarin - 3 kg, vožnja s trupicami - fotosafari, kosilo s pijačo), vodenje, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo in ddv.

 

Doplačilo na željo stranke: enoposteljna soba 20 €.