TULLN pri Dunaju - 31. 8. 2019

AVSTRIJA

TULLN pri Dunaju

 

Odhod: sobota, 31. 8. 2019 ob 6.00, avtobusna postaja Murska Sobota.

 

 

Potovanje!

Vožnja v smeri Dunaja in naprej do mesta Tulln, ki leži ob reki Donavi. Občudovali bomo čudovite cvetlične aranžmaje iz suhega in rezanega cvetja, bonsaje … Spoznali bomo neskončno domišljijo vrtnarjev ob urejenih zelenjavnih vrtovih in zelenih površinah, ki jih še posebej popestri prekrasno okrasno grmičevje. Sprehodili se bomo med vodometi, ribniki, skalnjaki, vrtnim pohištvom, ograjami, balkoni … Dobili bomo veliko idej za oblikovanje lastnega vrta ter mogoče kupili kakšen pripomoček, ki nam bo olajšal delo na vrtu. Videli bomo različne orhideje, začimbe, zelišča, sadje, zelenjavo …                                                                                                                         

Prav tako pa se bomo ustavili tudi v samem mestu in si ga pobliže ogledali. Znamenitosti mesta: mestna hiša, farna cerkev sv. Štefana, mestno jedro, glavni trg, kužno znamenje … Prosto za individualni potep in kavico v mestu. Domov bomo prispeli ob cca. 22.00. 

 

Cena na osebo: 49

(Potovanje se bo izvedlo pri minimalnem številu potnikov: 35)

 

 

Cena zajema: avtobusni prevoz, cestnino, parkirnino, vstopnino za ogled vrta in sejma v Tullnu, vodenje, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo in ddv.

 

 

VABLJENI LJUBITELJI NARAVE!