BEOGRAD - 12. 5. 2018, ZAGOTOVLJEN ODHOD

BEOGRAD – mesto nostalgije

 

ODHOD: 12. 5. 2018 ob 02.00 z avtobusne postaje M. Sobota

 

Program dvodnevnega potovanja!

1.DAN: Vožnja mimo Zagreba, Slavonskega Broda in Sremske Mitrovice, do Beograda. Po prihodu sledi ogled mestnih znamenitosti in prepustili se bomo gostoljubju domačinov. V spremstvu lokalnega vodnika se bomo prepustili nostalgiji in si ogledali: hišo cvetja, stadion Zvezde in Partizana, Cecine hiša, Pink TV, Hram sv. Save, trdnjave Kalemegdan, pogled na Ušče - sotočje Save in Donave. Prosti čas za sprehod po Knez Mihajlovi ulici, Trgu Republike in Terazijah. Namestitev v hotelu. Po krajši osvežitvi se bomo podali na Skadarlijo, kjer bo v eni izmed restavracij, v boemski četrti, večerja. Ob tamburaših in “starogradskih” melodijah bomo uživali pozno v noč. Nočitev.

 

2.DAN: Po zajtrku se bomo odpravili na ogled Avale - hrib, ki se dviga nad okolico (511 m. n. v.); na vrhu hriba se nahaja Meštrovićev spomenik neznanemu junaku, malo nižje pa je na novo zgrajen TV stolp (204,5 m), na katerega se je možno povzpeti z dvigalom (doplačilo). Z vrha se odpira prelep razgled nad okolico. Povratek v Beograd; ustavili se bomo še na beograjski tržnici Zeleni Venac, kjer bo možen nakup kajmaka, sira in drugih domačih dobrot. Prosti čas za okrepčilo. V popoldanskih urah sledi odhod iz mesta. Domov bomo prispeli v poznih nočnih urah.

 

Cena na osebo:

    124,00 €  pri udeležbi 45 in več potnikov    129,00 € pri udeležbi 40–44 potnikov

138,00 € pri udeležbi 35–39 potnikov

(V primeru večjega oz. manjšega števila potnikov se cena ustrezno preračuna)

 

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine parkirnine, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 4*, večerjo na Skadarliji ob glasbi, vstopnino v hišo cvetja, zunanje oglede navedeni v programu, osnovno nezgodno zavarovanje na potovanju, lokalno vodenje prvi dan, vodenje s strani agencije, organizacijo in DDV.

 

Doplačilo za koriščenje 1/1 sobe je 25 EUR na osebo.

Murska Sobota, 12. 1. 2018, šifra: 38/13